hello world!
Published: 2022.05.08

Wi-Fi 6 USB pulkade laenutus üritustel!

Wi-Fi 6 on oluliselt kiirem standard ja võimaldab paljudel klientidel Wi-Fi AP-ga üheaegselt suhelda, seetõttu saab ka ühe tugijaama küljes olla üheaegselt 500+ klienti ja seda väga madala latentsusega.

Meie ürituste Wi-Fi võrgud kasutavad juba üle aasta Wi-Fi 6 standardit ja pakume klientidele, kellel veel pole arvutis Wi-Fi 6 ühilduvust laenuks Wi-Fi 6 USB pulka. Laenutus kohapeal maksab 10 EUR + pandiraha 50 EUR või kokkuleppel ürituse Interneti tellijaga.

Ühilduvus Windows operatsioonisüsteemiga, draiverid on pulgal kaasas, seega kui arvutis pole veel vastavaid draivereid paigaldatud, on need lihtne paigaldada kohapeal.

Antud teenust võib vaja minna näiteks esinejal, kes tahab teha oma arvutist ka meediaülekandeid, videokõnesid jne aga samuti näiteks reporteril või fotograafil, kes soovib kiiremini oma videod ja pildid ülesse laadida. Lisaks nendel, kellel on tarvis garanteeritud teenust ja suuremat kiirust ning leviala, sest kuuenda põlvkonna wi-fi leviala on kordades suurem nii kauguse kui ka kiiruse suhtes.

Uus Wi-Fi 6 toimib 2.4 ja 5 GHz sagedustel mõlematel, seega 2.4 GHz peal betoonseina taga ei minda vana 802.11 n Wi-Fi 4 portokollile, millega pole kahjuks mitte midagi suurel üritusel teha. Vahel on siiki klientidel suuremat leviala vaja, kuigi meil on 5 GHz alaga kaetud kõik tellija poolt nõutud alad, toimub üritustel alati ka viimase hetke muudatusi!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux