hello world!
Published: 2022.09.01

3K WiFi lahendus @ sTARTUp Day 2022 !

Eelmisel nädalal toimunud Baltikumi suurim ärifestival sTARTUp Day tõi Tartu Ülikooli Spordihoonesse igapäevaselt kokku üle 4000 külalise. Selline hiiglaslik rahvusvaheline seltskond koos oma arvutite ja nutiseadmetega, vajab loomulikult eriti põhjalikult ja detailideni läbimõeldud ja toimivat WiFi lahendust. See teema on teadagi meile südamelähedane, seega võtsime väljakutse vastu!

Kõik levinumad ürituste toimumise asukohad on 3KGroupile hästi tuttavad, sealhulgas ka TÜ Spordihoone, mistõttu sujus sTARTUp Day WiFi lahenduse väljaehitus ilma suuremate üllatusteta.

Juba mitmendat korda kasutasime interneti alusühendusena korraga erinevate operaatorite internetikanaleid, et tagada toimiv WiFi ka näiteks ühe operaatori ühenduse ettearvamatu katkestuse korral.
Samuti oli kõigis ühenduste sõlmpunktides nagu meie lahenduste puhul kombeks, tagatud voolukindlus ja teavitussüsteem võimalike katkestuste korral. Katkestusi õnneks ei toimunud, aga nagu öeldakse parem karta kui kahetseda.

Internetiliiklus oli 3KGroup üritustele kohandatud tehnikaga balansseeritud seekord Tele2 Eesti põhiühenduse ja Elisa backup ühenduse vahel.

sTARTUp Day festivali külastanud rahvahulga rahulolu WiFiga ning agarat netikasutust peegeledas hästi üle 18 000 internetisessiooni 3 päeva jooksul.

Tore on lugeda sotsiaalmeedia vahendusel ikka ja jälle ilmuvaid ühe järjekordse äärmiselt õnnestunud ürituse järelakajasid olgugi, et möödnud terve nädal. Liialdamata võib öelda, et ürituse järgsete positiivsete emotsioonide üheks nähtamatuks tagajaks ja ka visiitkaardiks nii tervele korraldustiimile, Eestile kui ka tulevastele üritustele tänapäeval on loomulikult toimiv internet ja WiFi.

Palju õnne ka meie poolt kõigile ärifestivali võitjatele. Täname omalt poolt ürituse korraldajaid ja kõiki koostööpartnereid. Uute ettevõtmisteni!

Meeldivast koostöökogemusest saime kirja ka värske tunnustuse, mida selle postituse lõpetuseks hea meelega jagaksime:


Baltikumi suurimale ärifestivalile sTARTUp Day 2022 pakkus Internetilahendust just 3KGroup. Esmaklassiline klienditeenindus kogu korraldusprotsessi käigus ning laitmatu interneti ja WiFi ühendus ürituse toimumise ajal teeb 3KGroup’ist parima partneri, kellele oma kõrge kvaliteediga ürituste netilahenduste loomist usaldada.

Mart Lättekivi, sTARTUp Day 2022 peakorraldaja
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux