hello world!
Published: 2021.09.23

Mis on meie põhiline eripära ?

Tihti mõistetakse ürituste telekommunikatsioonilahendust lihtsalt teleoperaatori tavateenuse tasemel. Tuleb tehnik, ühendab ruuteri ja kõik osapooled (paljud tulevad välismaalt ja ei tunne teineteist) hakkavad oma seadmeid võrku ühendama.

Meie eesmärk on suhelda kõigiga, teha kindlaks kõikide kasutajate vajadused ja luua neile vajalikud garanteeritud teenused, samuti hoolitseda turvalisuse ja tehnilse toe eest. Rahvusvahelisel üritusel on osapooli teinekord 50+: erinevad raadiojaamad, teleülekanded, reklaamitegijad, kohtunikud jne. Ühtegi üritust ei saa lõplikult ette valmis disainida, sest kui saabuvad kõik osapooled, selguvad tõsisasjad, mida täpselt tarvis on. Muudatusi tuleb veel teha tavaliselt terve üritusele eelnev päev ja vahel ka jooksvalt ürituse ajal.

Oleme saanud kasutajatelt tagasisidet, et kui fotograafid pilte üles ja alla laevad ,siis kindlasti ei saa videülekannet teha või kui saali tuleb palju inimesi, siis wi-fi jookseb kinni jne. Me teame täpseid põhjuseid, miks üks või teine asi juhtub ja oleme seda alati ennetanud. Siin ei ole kunagi lahendus kiirem Interneti ühendus, sest juba tänapäevane telefon suudab mitmegigabitist kiirust arendada ja kasutaks ikkagi kogu olemasolevat resurssi.

Me ei katseta midagi tühja koha pealt, meie pädevustase on pikaajalise kogenud juhtimise tulemus. Ürituste võrkude arhitekt Toomas Kadarpik alustas tööd IT alal juba 1985 aastal ja on teostanud 1000+ erinevat projekti. Seetõttu teame päriselt, kuidas üks või teine süsteem on ehitatud ja kuidas temaga ümber käia. Meie klientide tagasiside on olnud väga positiivne, sest suudame proaktiivselt enamus probleeme ennetada. Meie vanemad kirjutised ürituste interneti ja wifi teemal leiate siit.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux